Étkek

Minden chef más és más májjal szeret dolgozni. Van aki kis májat kér terrine-hez és nagyobbat sütéshez, van aki csak nagy méretű májakat használ. Vagy fordítva. Vagy puhát. Vagy keményet. A lényeg, hogy együtt megállapítsuk melyik az a minőség ami az adott szakácsnak kell és onnantól a mi feladatunk, hogy mindig azonos minőséget biztosítsunk.

Tálalási ötletekért kérjük tekintse meg egyes budapesti éttermek táljait.

Bock Bisztró / Budapest
Gault&Millau 2014: 1 sapka/14 pont
Costes Étterem / Budapest
1 Michelin csillag, Gault&Millau 2014: 3 sapka/17 pont
Fausto’s Étterem / Budapest
Gault&Millau 2014: 1 sapka/14 pont
Gundel Étterem / Budapest
 
Iberostar Hotel / Budapest
Gault&Millau 2014: 1 sapka/14 pont
Jardin de Paris / Budapest
 
Laci!Pecsenye / Budapest
Gault&Millau 2014: 12 points
Marriott Hotel / Budapest
 
Onyx Restaurant / Budapest
1 Michelin star, Gault&Millau 2014: 3 hats / 17 points
Sofitel Hotel / Budapest
 
© 2011-2012 Liver Kft. - Minden jog fenntartva